Tag til patchwork arrangementer og lær masser af nye teknikker, få inspiration og del din glæde ved at sy med andre. Det noget for glade sypiger i alle aldre!

 

Der er ikke noget som en god hobby eller fritidsinteresse, alt bliver dog meget bedre, når man lærer nyt og kommer ud og deler sin glæde med andre ligesindede. Det kan varmt anbefales at komme ud til patchwork arrangementer og møde andre der brænder for den samme interesse. Der er et helt særligt fællesskab til den slags aftener, eftermiddage eller weekender og man kommer uden tvivl hjem med masser af ny viden og gode idéer, der gør det endnu sjovere at sy patchwork hjemme.

 

Tag til patchwork arrangementer uanset alder

Der findes mange forskellige slags patchwork arrangementer, både den type, hvor man mødes helt uforpligtende, får en god snak og syer sammen og så er der deciderede kurser og foredrag, hvor passionerede undervisere deler ud af deres viden og mange mønstre.

Der er mange traditioner omkring fremstilling af patchwork og kunne man tænke sig at stifte bekendtskab med nyere designs og lidt mere utraditionelle tilgange til teknikker og udtryk, så får man rig mulighed for det her.

Flere og flere unge er begyndt at sy igen og patchwork arrangementer henvender sig til alle aldersgrupper, der her mødes og deler erfaringer og gode tips på tværs af generationer. Den viden og læring man får på den gammeldags måde, face to face, kan slet ikke sammenlignes med at sidde og nærkigge videoer på nettet, hvis man vil blive bedre til at sy patchwork og lave flottere ting selv. Tips, tricks og teknikker videregives nu en gang bedst fra mund til mund.

Mange gode venskaber opstår omkring fælles interesser og patchwork miljøet er meget åbent og varmt, så alle vil kunne hente noget her, uanset niveau og alderstrin, så bare se at tage sytøjet under armen og komme afsted.

Find lokale patchwork arrangementer

Der afholdes løbende patchwork arrangementer i hele landet, men skulle der ikke være noget i lokalområdet, så er denne type kurser og events i den grad værd at køre efter.

http://quipa.dk/  arrangerer alt lige fra sycafé til foredrag og seriøse kurser for alle med interesse for patchwork.

Kig på nettet eller i den lokale aktivitetskalender, så finder du let andre patchwork entusiaster, der helt sikkert gerne vil møde dig og se hvad du syer på lige nu.